Sidhuvudbild

Jag och min mamma

NY BOK! Beställ! Jag och min Mamma - en kurs om att hantera en viktig relation.

Beställ boken till höger: http://www.bokus.com/bok/9789163391286/jag-och-min-mamma/
Vi har alla en relation till vår mamma. Mycket ofta innehåller relationen komplikationer. Ibland är komplikationerna sådana att de innebär ett hinder för oss att utvecklas eller att leva det liv vi vill leva. Ibland leder komplikationerna till att livet tillsammans med mamma inte alls blir det vi önskade.
Kursen Jag och min Mamma syftar till att ge dig kraftfulla och bestående redskap för att hantera din relation med din mamma.

Kursledaren Liria Ortiz har mycket stor erfarenhet av att arbeta med människor i svårigheter av olika slag och att stödja dem till förändring och utveckling. Liria är psykolog och psykoterapeut och hon har bland annat specialistkompetens inom Motiverande Samtal (MI). Som kursledare kommer Liria att arbeta som i en "öppen konsultation". Detta innebär att deltagarnas egna erfarenheter och livssituation utgör ett viktigt inslag i kursen. Samtidigt får man möjlighet att konsultera henne under kursens gång.

Kursen fokuserar på hur relationen med din mamma ser ut och på hur du kan påverka och utveckla den. Kursen handlar också om att direkt ge dig de egna redskapen för din egen utveckling och för utvecklingen av relationen med din mamma. Hög grad av egen aktivitet och reflektion tillsammans med de andra kursdeltagarna ingår.

Är du nyfiken och skulle vilja veta mer?  
Ring 08-462 98 14 eller maila info@contar.se

Pris: 3990 kr inklusive moms.

Tid och plats: Kommer senare

Lokal: I Stockholms innerstad. 

Anmälan: tel. 08-462 98 14 eller info@contar.se

Liria08.jpg

Liria Ortiz
leg.psykolog
leg.psykoterapeut
Lärare i motiverande
samtal (MINT)
Handledare

För kontakt:
liria.ortiz@gmail.com